Pira Technology, empresa del viver del CEEILleida, presenta demà al Mobile World Congress el seu Banc Parking 5G
És un mobiliari urbà que fa de banc per seure’s en la part del davant i pàrquing per patinets pel darrere, i que integra una solució de connectivitat (Hotspot Wifi) de qualitat, gràcies al router amb connexió 5G
És un producte energèticament autònom i sostenible, també ofereix una connexió a internet mòbil que es pot compartir amb varis usuaris simultanis, i oferir suficient ample de banda per tal que la connexió sigui de qualitat
Pira Technology, empresa instal·lada en el viver d’empreses del CEEILleida, presentarà demà 1 de març en el Mobile World Congress (MWC) Barcelona el seu Banc Parking 5G, un mobiliari urbà que fa de banc per seure’s en la part del davant i pàrquing per patinets pel darrere, i que integra una solució de connectivitat (Hotspot Wifi) de qualitat, gràcies al router amb connexió 5G.
El Banc Parking 5G és un producte impulsat pels fundadors de Pira Technology, José Luis Torné i Raúl Rojas, que ja van exposar per primera vegada en el Saló Municipàlia de Fira de Lleida. Aquest projecte està emmarcat en un pilot subvencionat pel MWC i per la pròpia PIRA Technology, amb el suport de l’Àrea 5G de Ponent, on també participa l’Ajuntament de Lleida, Cambra de Comerç de Lleida, Diputació de Lleida, MWC, i2Cat, Telefònica i la Generalitat de Catalunya.
És un producte autònom energèticament (incorpora unes plaques solars), i també ofereix una connexió a internet mòbil que es pot compartir amb varis usuaris simultanis, i oferir suficient ample de banda per tal que la connexió sigui de qualitat. El router 5G permet aconseguir aquests objectius, al poder utilitzar la major velocitat que ofereix aquesta tecnologia, i també aprofitant la seva major eficiència energètica.
La presentació anirà a càrrec del cofundador de Pira Technology, Raúl Rojas el demà dimarts 1 de març, a les 13:00 hores, en l’estand MWCapital (Hall 4), i està emmarcada en la jornada sobre Connectivitat Intel·ligent. Àrees 5G i casos d’ús amb 5G.
Aquesta jornada, en la que hi participarà Pira Technology, està enfocada cap a la comunicació de l’estratègia del projecte d’Àrees 5G. El desplegament de les àrees 5G és una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya, inclosa a l’Estratègia 5G de Catalunya, i que compta amb el suport de la Fundació i2CAT i de Mobile World Capital Barcelona.
L’estratègia de les Àrees 5G pretén crear espais territorials on s’afegeixin diferents iniciatives orientades a promoure la tecnologia 5G. A més, es donarà a conèixer l’experiència de 4 empreses que estan participant al projecte: la lleidatana Pira Technology, Biel Glasses, Aigües de Catalunya i Ebredron. Més informació
Raúl Rojas i José Luis Torné, amb el Banc Parking 5G, en la darrera fira de Municipàlia
Estand d'Invelon en el 4YFN, en el marc del Mobile World Congress
Per la seva part. l'empresa Invelon, nascuda en el CEEILleida, tindrà el seu propi estand en el saló Four Years From Now (4YFN), organitzat en el marc del Mobile World Congress. Aquest certamen és un dels esdeveniments més importants per a la Innovació i les startups que té lloc a Fira de Barcelona. Els podràs trobar en el Hall 6, estand 6C51.6A.
Invelon és una consultoria que desenvolupa programari de Realitat Virtual, Augmentada i Mixta, personalitzat per a cadascun dels seus clients. Desenvolupen solucions per a diferents sectors i departaments, amb l'objectiu d'aconseguir la màxima eficiència i personalització a les empreses. La seva seu es troba al Polígon Activa Park, Carrer Térmens, 3, de Lleida.
La dona emprenedora, en el debat de l'espai 'Empresaris' de Ràdio Lleida, emès des del CEEILleida
L’aula de formació del CEEILleida es va convertir el passat dimecres en un plató de ràdio, amb l’emissió del programa Empresaris, de Ràdio Lleida-Cadena SER, i en el que hi van participar la diputada de Polítiques d’Igualtat de la Diputació de Lleida, Helena Martínez Siurana, i les emprenedores del CEEILleida Laia Navarra, de l’empresa de vídeo marketing Laia Navarra; Erika Marfil, de Robotix, i Maria Izcara, de l’Agencia MOMA. Podeu escoltar el programa sencer en aquest enllaç
La presència d’emprenedores en el CEEILleida ha anat augmentat progressivament en els darrers anys. El percentatge d’empreses liderades per dones en el viver ha passat del 19% de l’any 2016 al 42% actual.
L’emissió del programa Empresaris des de l’aula de formació del CEEILleida és una iniciativa impulsada l’any 2018, i des de llavors hi han participat 52 representants d’empreses i institucions empresarials i de l’ambit de l’economia lleidatana.
Les participants en el programa de Ràdio Lleida emès des del CEEI el 23 de febrer
Blockchain, criptomoneda i economia del Token, el curs d'aquest març al CEEILleida
La formació serà en format presencial i anirà a càrrec d'Steve Ugas digital marketing
El CEEILleida oferirà el 16 de març, i de forma presencial, la càpsula formativa Blockchain, criptomoneda i economia del Token, que anirà, a càrrec d'Steve Ugas, digital marketing en steve-ugas.com. L'objectiu d'aquesta formació és oferir una explicació no tècnica sobre què és el Blockchain. Aplicacions del blockchain: criptomoneda. Més aplicacions del blockchain fora de l’economia: societat, medi ambient... Economia del Token. La formació es desenvoluparà entre les 17:00 i les 19:00 hores del 16 de març, a l'aula de formació del CEEILleida.
Si us hi voleu inscriure, envieu copia del DNI al correu ceei@ceeilleida.cat
Presenta el teu repte a l'ANCES Open Innovation 2022, amb l'empresa GSP, instal·lada en el CEEILleida, com una de les empreses tractores
Grup de Sanejament Porcí (GSP) planteja crear un sistema per conèixer l'evolució de les malalties que afecten les granges porcines
Les empreses instal·lades en el viver del CEEILleida tenen l'oportunitat de participar en els reptes plantejats entre les 10 empreses tractores: la lleidatana GSP, BSH Electrodomésticos España, Cantabria Labs, Capital Energy, Indertec Simetría, Maeva, Mapfre, Mundiplan, PC Componentes i Soltec Innovations
Arrenca l'edició de l'any 2022 d'Ances Open Innovation, el programa d'innovació oberta de l'Associació Nacional del CEEIs –ANCES–, de la qual hi forma part el CEEILleida. Si la teva empresa vol aspirar a iniciar una relació amb una de les 10 empreses tractores participants, aquesta és sens dubte la teva oportunitat.
Una de les 10 empreses tractores participants és el Grup de Sanejament Porcí (GSP), associació sense ànim de lucre instal·lada en el CEEILleida composta per tots els propietaris d'animals de les Terres de Lleida, i formada per ramaders independents, cooperatives i empreses.
Com s'articula el procés de la convocatòria?
- Les empreses tractores han definit els seus reptes específics i es llença una convocatòria oberta per aconseguir captar empreses innovadores que ofereixin les seves solucions tecnològiques.
- Cada empresa tractora seleccionarà les 3 solucions que considera més apropiades, els promotors de les quals tindran l'oportunitat de defensar les seves propostes a l'Esdeveniment Final, davant de les empreses tractores, en el qual es decidirà la proposta guanyadora a cada repte.
- El guanyador rebrà un premi de 500€ i la possibilitat de continuar la relació amb l'empresa tractora.
Open Innovation ANCES és una iniciativa per desenvolupar un programa innovador de tracció al mercat d'empreses innovadores. Així mateix, s'emmarca en un context d'innovació oberta que permet a les empreses més consolidades interactuar amb l'ecosistema emprenedor i avançar en els seus reptes tecnològics.
A partir d'ara, i un cop oberta la convocatòria per a l'enviament de solucions als reptes plantejats per les tractores, aquest és el calendari:
- 18 març 2022: Tancament de la convocatòria.
- 29 abril 2022: Comunicació Finalistes.
- 19 maig 2022: Esdeveniment Final.
10 empreses tractores plantegen els seus reptes
Les empreses del CEEILleida tenen l'oportunitat de participar en aquest i en els altres reptes que han llençat la desena d'empreses tractores, i que us mostrem tot seguit:
Digitalització de la disseminació de ceps de virus PRRS (Síndrome Reproductiu i Respiratori Porcí) i altres patologies que afecten el sector. GSP és actualment el laboratori porcí de Catalunya, treballa estretament amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, amb el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, i porta a terme actuacions en la resta de l'Estat espanyol.
El repte proposat és el d'aconseguir vídeos interactius en què s'evidenciï com es desplaça la malaltia a nivell estatal, autonòmic i local, per així conèixer l'evolució de les malalties que afecten les granges.
El sector industrial, en concret les fàbriques dedicades a processos d'acoblament, estan experimentant noves necessitats de millora tant de l'experiència a la feina per l'aparició de noves tecnologies, processos i components, com de l'ergonomia dels diferents llocs.
La tecnologia darrere del concepte d'Exoesquelets ha evolucionat de manera exponencial, utilitzant materials lleugers, sistemes actius amb sensors per dotar d'intel·ligència els dispositius, costos reduïts i solucions holístiques no només focalitzades a una acció o punt de millora particular sinó a la integració del conjunt a l'entorn.
Des de BSH Electrodomésticos, busquem i impulsem la millora del lloc de treball i, per això, busquem solucions que ens ajudin a reduir esforços ia evitar lesions en les funcions que es requereixin moviments crítics i/o repetitius.
Actualment, comptem amb sistemes que integren sensors, generant dades que traduïm en accions de millora durant el procés de disseny d'un lloc de treball, però volem aprofundir en sistemes actius que es facin servir al llarg de tota la jornada i que ajudin a millorar la qualitat de l'operari.
El repte no només se centra en el maquinari en si, sinó en el procés d'avaluació de l'impacte tant en l'operació muntatge com en la salut de l'empleat (basat en paràmetres mesurables), validació i integració del mateix dau que és un canvi radical al dia a dia dels empleats. Dins la tipologia de sistemes, el repte se centra en els que hagin estat dissenyats per a elevacions càrregues, moviments dinserció (tipus pinça) i esforços lumbars i/o braços.
El repte proposat per BSH Electrodomésticos Espanya consisteix a trobar sistemes d'ajuda activa (definits com a exoesquelets actius) per a funcions com elevacions càrregues, moviments d'inserció (tipus pinça) i esforços en lumbars i/o braços que redueixin o eliminin l'estrès ergonòmic generat i que vinguin acompanyats d'una avaluació correcta que ens permeti identificar la millora obtinguda en la seva integració.
Cantàbria Labs és un grup d'empreses, amb capital 100% espanyol, líders en la investigació, el desenvolupament i la comercialització de cosmètics, fàrmacs i productes sanitaris, així com complements alimentaris i aliments d'ús mèdic especial, principalment a l'àrea mèdica de Dermatologia .
La sostenibilitat i la cura del medi ambient són una peça clau en el dia a dia i en la seva activitat. Però creuen que poden continuar millorant i aportant per aconseguir que les generacions actuals i futures gaudeixin d'una vida millor. Dins del seu full de ruta cobra especial interès la recircularitat d'envasos i el reciclatge dels seus residus. Les darreres directives de la Unió Europea i la seva aplicació a Espanya a través de la Nova Llei de Residus i Sòls contaminats, fan que hi hagi deadlines amb xifres concretes (expressades en unitats de venda):
En matèria de recuperació i reciclatge de residus domèstics s'espera assolir un 55% el 2025, un 60% el 2030 i un 65% el 2035. Mentre que en la reutilització d'envasos al canal domèstic s'espera el 5% el 2025, el 15% el 2030 i el 25% el 2035.
Definició del repte: Des de Cantàbria Labs volen incorporar al seu Pla de Sostenibilitat i Medi Ambient per als propers anys, un model de recircularitat, gestió de residus i reciclatge alineat amb la nova normativa. Per això, busquen implementar noves solucions, eines i/o tecnologies que puguin:
1. Possibilitar la utilització (controlada, higiènica i segura) d'envasos reutilitzables al punt de venda.
2. Facilitar i apropar al consumidor lexperiència del reciclatge dels nostres envasos.
3. Impulsar iniciatives que motivin qualsevol dels nostres clients (punts de venda o client final) a reciclar correctament els nostres envasos.
Per descomptat, desitgen que les propostes s'assentin sobre 4 dels seus pilars fonamentals: seguretat total de producte, innovació, proximitat al client i com ja han dit, compliment de la nova normativa.
Capital Energy és una empresa amb gairebé 20 anys de camí que aspira a convertir-se en la primera elèctrica verticalment integrada 100% renovable de la Península Ibèrica. Som la companyia d'energies renovables amb la plataforma de projectes renovables més gran a Espanya i Portugal:
Comptem amb gairebé 17GW de portafoli renovable en estat avançat de desenvolupament i més de 8,7 GW d'accés concedit a la xarxa. Tenim +450 projectes actius a 44 províncies d'Espanya i 14 districtes de Portugal, dels quals 9 es troben en diferents etapes d'avenç a la regió d'Astúries, amb previsió que 5 entrin en fase de construcció el 2022. Grup Capital Energy compta amb una delegació a la comunitat.
La nostra ambició és impulsar el canvi de model energètic, aportant un valor diferencial al llarg de tota la cadena de valor, contribuint a impulsar el teixit empresarial ia la posada en marxa de projectes centrats en el desenvolupament econòmic i social dels entorns on operem.
Considerem la innovació com un dels pilars de la companyia i per això aportem contínuament noves solucions i maneres de treballar que es tradueixen en millores diferencials per als nostres grups d'interès.
Volem estendre el nostre compromís amb el desenvolupament sostenible al conjunt de la societat. El nostre propòsit com a companyia passa per contribuir a la transformació del model energètic, conciliant l'objectiu de descarbonització a través del desplegament d'energies renovables, compromesos amb el desenvolupament dels territoris on s'ubiquen les nostres instal·lacions i apostant per la innovació i el talent.
Només entenem aquesta visió de futur mitjançant una gestió conjunta de sostenibilitat i digitalització. Aquest enfocament ens permetrà aconseguir sinèrgies per crear un nou model energètic innovador i digital, centrat a maximitzar la creació de valor, a protegir el medi ambient i l'impuls econòmic i social dels entorns on operem, en línia amb l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
A més, Capital Energy està fortament compromesa amb els territoris on opera. Per això, la companyia ha creat el Projecte Territoris, amb l'objecte d'impulsar el desenvolupament de les comunitats, convertint-se en un aliat estratègic de les regions, promovent-hi la creació d'ocupació local, el desenvolupament del talent, el benestar social i la innovació.
Defició del repte: Capital Energy Quantum és el vehicle de Corporate Venturing de Capital Energy que té com a objectiu fonamental crear un portfoli EnergyTech que generi retorn estratègic per a la companyia. Capital Energy compta amb un portfoli molt ambiciós d'actius a desenvolupar, per la qual cosa el seu repte fonamental rau en l'acceleració de l'execució del portfoli de projectes, i la creació d'una cartera sòlida de clients, per a això ha d'articular i implementar solucions i palanques que permetin assolir aquests objectius.
El repte proposat per Capital Energy Quantum es basa en incorporar tecnologies capdavanteres i disruptives que puguin millorar els processos existents duts a terme a Capital Energy a través de la incorporació de solucions de tecnològiques i/o de digitalització aplicades a la indústria 4.0, O&M eòlic i fotovoltaic, solucions per al client final i/o mobilitat sostenible.
Indertec forma part del Simetria del grup empresarial i disposa d'una àmplia experiència en el desenvolupament de sistemes d'energia renovable, eficiència energètica, desenvolupament i manteniment d'instal·lacions industrials.
L'apogeu dels preus de l'energia i la transició cap a models més sostenibles de producció ha generat un gran interès per part dels consumidors industrials a modificar i adaptar les fonts d'energia. Tot i això, gran part d'aquests consumidors, per la mida reduïda de gran part de sector industrial espanyol, no pot accedir a tecnologies innovadores per l'alt cost de les mateixes.
Ja existeixen tecnologies a què aquestes empreses, des de PIME a petita empresa industrial, han pogut accedir com són la disposició de panells fotovoltaics o solucions més noves com l'energia solar tèrmica. Tot i això, la incorporació d'hidrogen com a vector energètic, sistemes d'emmagatzematge d'energia o sistemes híbrids queden fora del seu abast per la inversió necessària i l'economia d'escala requerida.
Definició del repte:
- Desenvolupament de tecnologies d'hidrogen i captura de CO2 en instal·lacions industrials de mida petita.
- Desenvolupament de tecnologies d'emmagatzematge en instal·lacions industrials de mida petita.
- Desenvolupament de sistemes o solucions financeres que permetin emprendre aquestes inversions amb Payback < 5 anys.
Empresa dedicada a l'envasat d'AOVE i comercialització en multitud de formats (PET, vidre, llauna, esprai…). Treballa amb un sistema innovador d'envasament en esprai sense gasos propel·lents. La tecnologia fins ara està enfocada a la detecció de fuites, per a seguretat del consumidor, en envasos que contenen isobutans com a propel·lent. Però no hi ha tecnologia que detecti fugides en envasos el propel·lent dels quals són gasos inerts.
Definició del repte: El repte proposat per Aceites Maeva, S.L.U. és “Alternativa al bany d'aigua calenta per a detecció de fuites en aerosols lliures de gasos propel·lents”.
En un moment en què l'assegurança es percep com un producte amb escassa diferenciació, més enllà del preu, i en què es democratitza la dada i la gestió de la informació, les asseguradores s'enfronten a un canvi de paradigma que força a generar un punt d'inflexió en la proposta de valor i relació amb els clients.
Particularment, la mobilitat viu una explosió de noves solucions, impulsada per una aposta per la sostenibilitat, la transformació tecnològica i la manera d'entendre i accedir al transport. En aquest context, busquem oferir a l'usuari una experiència 360º, més enllà del vehicle, que ens permeti fluir entre l'espai físic i digital per estar presents en els moments de la veritat.
Com arribar a connectar els espais físics (concessionaris i oficines) amb els digitals (RRSS, apps, webs…) on l'usuari experimenta la seva mobilitat? Quin rol pot fer l'assegurança en aquesta relació phigital?
Definició del repte: Com oferir a l'usuari una proposta experiencial de mobilitat:
- Buscant sinèrgies entre concessionaris i asseguradores.
- Convertint els espais físics (oficines, punts de venda, tallers…) en elements rellevants de la mobilitat urbana.
- Connectant-los amb capacitats tecnològiques i digitals.
Mundiplan neix de la unió de tres grans empreses: Iberia, IAG7 i ALSA, per a l'organització, la gestió i l'execució del Programa de Turisme Social de l'IMSERSO. Aquest programa està dirigit a client sènior i té dos objectius fonamentals:
Proporcionar a les persones grans estades en zones de costa i turisme d'interior, contribuint amb això a millorar-ne la qualitat de vida, la salut i la prevenció de la dependència: Envelliment Actiu.
En gestionar a cada temporada 900.000 places entre octubre a juny, contribuir al manteniment de l'ocupació i l'activitat econòmica, pal·liant les conseqüències que en matèria d'ocupació produeix el fenomen de l'estacionalitat al sector turístic. Mundiplan se centra en el client per donar una resposta innovadora a les vostres necessitats de turisme i lleure.
Definició del repte: Des de fa anys el mètode de pagament dels nostres clients es limita a l'ingrés en finestreta i el pagament per targeta. Els canvis al sector bancari i la irrupció del COVID ha fet que l'ingrés a la finestreta estigui generant múltiples problemes.
Ens agradaria trobar vies alternatives de pagament per als nostres clients (Silver Economy): ràpides, segures, senzilles i que garanteixin la traçabilitat de la dada.
PcComponentes és l'ecommerce espanyol líder en tecnologia i electrònica de consum. Des dels seus inicis, l'empresa ha apostat per la innovació constant amb l'objectiu d'aportar cada cop més valor als seus clients i superar sempre les seves expectatives.
L'auge del sector e-commerce a nivell global i la rapidesa a què evoluciona la tecnologia, ha propiciat que, a més de la venda de dispositius electrònics, estiguin sorgint nous models de consum com és el cas del pagament per ús. En aquest sentit, s'obre una nova oportunitat de negoci per a PcComponentes en aquest nou nínxol de mercat en auge (lloguer de dispositius electrònics) que aposta per un model de consum sostenible, afavorint l'economia circular.
Definició del repte: El repte proposat és desenvolupar una plataforma integral plug&play B2B que permeti a PcComponents oferir als seus clients una nova modalitat de consum de tecnologia amb l'opció “PC as a Service: catàleg de PCs gaming per a ús mitjançant subscripció mensual, amb reemplaçament cada 2 anys per un de nou”. Aquesta plataforma haurà de cobrir, entre d'altres, els aspectes següents:
Proporcionar a PcComponentes la possibilitat de llogar PCs gaming mitjançant un servei de subscripció mensual. Aquest servei de rènting haurà de ser gestionat per la startup d'una manera end-to-end.
Oferir al client l'opció de finançar el rènting mitjançant una quota mensual.
Incloure solucions danàlisi de risc de morositat per a la qualificació de risc creditici dels clients.
Soltec Power Holdings és una empresa dedicada fonamentalment al subministrament i instal·lació de Seguidors fotovoltaics a un eix així com una altra sèrie de solucions per poder maximitzar la producció elèctrica dels panells fotovoltaics. El seu treball igualment inclou la promoció i la construcció de plantes fotovoltaiques així com el desenvolupament de productes per a la producció d'energia a partir de fonts renovables.
En l'àmbit dels seguidors es pretén maximitzar la producció dels panells per mitjà d'un sistema de seguiment que maximitzi la producció dels panells així com assegurar la integritat d'aquests dispositius davant d'esdeveniments de vent, neu… Els sensors per a la lectura de diferents paràmetres són importants per contribuir precisament a aquestes funcions.
Definició del repte: El repte proposat per SOLTEC INNOVATIONS és desenvolupar un sensor d'irradiació de cost molt baix que sigui integrable en un sistema de xarxa mallada de manera que sigui fàcilment integrable en un sistema d'aquestes característiques amb un cost de fabricació no superior a 30€, sense incloure el sistema de comunicació. El sensor esmentat pot obtenir la irradiació per mesura indirecta assegurant una precisió dins d'una forquilla de +-10%.
Des d'ANCES OPEN INNOVATION i des del CEEILleida creiem en el valor de generar negoci basat en la innovació, la tecnologia i la col·laboració. I no estem sols… comptem amb tu!
Ànim a totes les empreses! Ens esperen molts reptes de futur i sabem que vosaltres formareu part de les solucions Presenteu-les ja, que el temps vola…!
Envia la teva sol·licitud
La Cambra de Comerç de Lleida presenta un estudi sobre la deslocalització d'empreses de les comarques de Lleida
Acte de presentació de l'Estudi sobre la deslocalització d'empreses de les comarques de Lleida
Dia: 7 de març 2022 · 18:30h
Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, Biblioteca (UdL)
|
|
Donada la importància d’aquest acte, ens agradaria comptar amb la vostra presència.
Es prega confirmar asistència:
|
|
Tallers online presencials al CEEILleida per ensenyar a realitzar un pla d'empresa
El CEEILleida oferirà el 28, 29 i 30 de març un taller presencial sobgre com realitzar un pla d'empresa. Les tres sessions es desenvoluparan entre les 16:00 i les 19:00 hores a l'aula de formació del CEEILleida, i aniran a càrrec del tècnic expert en creació d'empreses, Salvador Pîfarré.
Aquest taller té com a objectiu ajudar a la persona emprenedora a analitzar els conceptes claus per crear el seu negoci. Es pot sol·licitar la inscripció a ceei@ceeilleida.cat, enviant copia escanejada del DNI o NIE. Si coneixeu a algú que li interessi fer el taller feu córrer la veu.
Ets emprenedor del CEEI i vols aprendre o millorar l'anglès? T'ho posem fàcil!!!
La tècnica del CEEILleida Imma Purroy imparteix classes telemàtiques per les tardes, en un horari a convenir amb l'alumne
Les classes, d'un cost de 4 euros cadascuna, són individualitzades i es permet que s'inscriguin fins a un màxim de 4 persones d'una mateixa empresa
Amb l'objectiu de facilitar al màxim la formació contínua als emprenedors, el CEEILleida ofereix als treballadors de les empreses instal·lades en el viver poder realitzar classes d'anglès. Les sessions van a càrrec de la tècnica del CEEILleida, Imma Purroy, i es desenvolupen de forma telemàtica a través de la plataforma Zoom.
Les classes tenen un preu de 4 euros cadascuna i es desenvolupen durant les tardes, en un horari a convenir amb l'alumne. Les sessions són individualitzades, i es permet que s'inscriguin fins a un màxim de 4 persones si aquestes formen part de la mateixa empresa.
Les persones interessades en rebre les classes d'anglès poden fer la sol·licitud enviant un correu electrònic al correu ceei@ceeilleida.cat
L'Associació Multisectorial d'Autònoms posa en marxa el programa "Consolida't" per sisè any consecutiu
Per sisè any consecutiu, l’Associació Multisectorial d’Autònoms de la província de Lleida (AMALL), gestionarà el Programa Consolida’t adreçat a autònoms. El programa, subvencionat per la Generalitat de Catalunya, ofereix assessorament individualitzat i formació variada per donar recolzament en la gestió de la teva activitat com a emprenedor.
El programa fomenta les sinèrgies i la creació de xarxa entre els autònoms que hi participen. Tot plegat, per consolidar, fer créixer i mantenir els negocis empresarials i professionals dels treballadors autònoms.
La COELL atén consultes empresarials de manera gratuïta
La Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) posa a l'abast d'emprenedors, autònoms i empreses un servei gratuït de suport per intentar resoldre els dubtes que sorgeixen en el dia a dia, siguin de caire laboral, fiscal o jurídic. Més enllà del suport que oferim des de l’equip del CEEILleida, la COELL, en tant que patronal de gran arrelament a les Terres de Lleida, també et pot ajudar amb els seus serveis a mida del teu temps i de les teves necessitats.
Amb el seu equip de professionals qualificat, posen al teu servei una gestió integral per aportar solucions individualitzades i concretes, per donar resposta amb rigor a les consultes que es puguin plantejar en matèria jurídica, laboral i fiscal.
Sessions formatives de la Cambra de Comerç de Lleida per aquest març
La Cambra de Comerç ha programat una sèrie d'accions formatives per aquest mes de març. Les podeu consultar en aquest enllaç.
|
|
|
PROPERES FORMACIONS (MODALITAT ONLINE)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La COELL ofereix nous cursos subvencionats
La Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) ofereix nous cursos subvencionats. Podeu consultat el llistat de formacions en aquest enllaç.
Cursos de Pimec 100% subvencionats
Per veure la relació de cursos telemàtics que ofereix la PIMEC, i que estan 100% subvencionats, cliqueu aquest enllaç.
Actes i jornades de la Pimec, en aquest enllaç
Si ets una persona emprenedora i vols saber què és i què ofereix el CEEILleida contacta amb nosaltres o visita la nostra web
Aquesta comunicació i els seus annexes contenen informació confidencial, titularitat de DIPUTACIÓ DE LLEIDA, sotmesa a secret i que té con a destinatària la persona a la qual va dirigida. Si vostè no l'és, sàpiga que no està autoritzat a llegir-la, mantenir-la o divulgar-la, motiu pel qual, li preguem ho notifiqui a la direcció del remitent i seguidament esborri el correu. Queda per tant prohibida la lectura, divulgació, impressió o distribució d'aquest correu electrònic i dels seus annexes, a qualsevol persona que no sigui el seu destinatari.
En compliment de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPD) i a la Llei 34/2002, de 11 de juliol, (LSSICE) DIPUTACIÓ DE LLEIDA li informa que les dades personals que ens comunica en aquest acte, inclosa la seva direcció de correu electrònic i aquelles dades derivades de la relació establerta amb vostè, seran tractades per DIPUTACIÓ DE LLEIDA. La finalitat del tractament és l'establiment, en el seu cas, de la relació jurídica entre ambdues parts i la seva gestió, administració, execució, ampliació i millora. Els usuaris podran dirigir-se al responsable per exercir els drets d'accés, rectificació o cancel·lació de les dades i oposició a l'ús, així com el dret de revocar el consentiment prestat per mitjà d’una instància dirigida a DIPUTACIÓ DE LLEIDA, Carrer del Carme, 26, 25007 Lleida. A la sol·licitud haurà de contenir el nom i cognoms, domicili a efectes de notificacions, còpia del DNI i el dret exercitat. Si no desitja rebre més informació per correu electrònic, enviï un correu amb la paraula “BAIXA” a ceei@ceeilleida.cat
|