Dilluns, 1 de juliol de 2024                                                       NEWSLETTER 315

Versió Web

· A càrrec de Jordi Cabestany Serret, professor i formador d'entorns professionals del Departament d'Ensenyament i 'coach' del mètode d'habilitats comunicatives interpersonals

Curs d'habilitats comunicatives professionals i personals, la formació d'aquest juliol al CEEILleida

 

El CEEILleida oferirà el Curs d'habilitats comunicatives professionals i personals, que tindrà lloc a l'aula de formació del CEEILleida el dijous 11 de juliol, entre les 17:00 i les 19:00 hores.

El curs, que compta amb el suport del programa Emprèn Cat, del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, anirà a càrrec de
Jordi Cabestany Serret, p
rofessor i formador d’entorns professionals del Departament d’Ensenyament i coach del mètode en habilitats comunicatives i interpersonals

Objectius: Aprendrem a sortir de la zona de confort per tal de potenciar les habilitats negociadores. Ensenyarem com aconseguir una primera impressió positiva, mètodes per connectar amb els altres, clients, treballadors,..; Comunicar amb més energia i ser més convincents, conèixer diferents tècniques de negociació i expressar les nostres idees amb més claredat.

Podeu sol·licitar la inscripció al curs, enviant un correu a ceei@ceeilleida.cat, adjuntant copia del DNI o NIE.
 
Lliurament de certificat d'assistència al finalitzar el taller.

L'obtenció del certificat implica el seguiment amb aprofitament, i l'assistència al 100% de l'activitat formativa. Els certificats d'assistència s'enviaran al mateix correu electrònic des d'on s'ha efectuat la inscripció.

· El termini per presentar projectes finalitza el 15 d'octubre

Premi Santander Alumni UdL a l'emprenedoria i l'ocupació: Oberta la convocatòria 2024 'Idees que arrelen'

 

Alumni UdL – Associació d’Antics Alumnes i Amics de la Universitat de Lleida té com una de les seues missions troncals impulsar i fomentar la incorporació dels titulats per la Universitat de Lleida al mercat de treball, a l’emprenedoria, a l’exercici de la professió derivada de les respectives titulacions i a la recerca científica.

Per tal d’afavorir la carrera professional dels antics alumnes de la UdL que, amb els coneixements adquirits a la Universitat i el món laboral, aportin solucions innovadores als reptes climàtics, econòmics, culturals i socials del segle XXI, Alumni UdL, amb el suport de la UdL i Banco Santander, convoca el Premi Santander - Alumni UdL a l’Emprenedoria i l’Ocupació en el marc del Programa Santander ocupabilitat de titulats i titulades de la Universitat de Lleida.

Aquest premi expressa el compromís d’Alumni UdL per enfortir els lligams entre els antics alumnes i la UdL i per promoure els estudis i la recerca de la nostra universitat. Podeu consultar les bases aquí.

Convocatòria 2023. "Idees que arrelen"

Convocatòria 2022. “El canvi i la innovació, eines per a la continuïtat de l’empresa”

Convocatòria 2021. "La resiliència en temps de pandèmia"

ELS OBJECTIUS A ASSOLIR

El Premi Santander - Alumni UdL a l’Emprenedoria i l’Ocupació té els objectius següents:

• Fomentar la creativitat i l’esperit emprenedor entre els titulats de la UdL.

 • Impulsar la innovació, la interdisciplinarietat i la transversalitat.

• Afavorir la creació d’empreses i llocs de treball qualificats.

• Fomentar la responsabilitat social corporativa i la presència dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides en les idees de negoci i projectes empresarials.

• Conscienciar de la importància d’implantar eines de ciberseguretat per protegir l’empresa en l’entorn digital.

• Promoure un ecosistema emprenedor format per titulats de la Universitat de Lleida per a la creació d’ocupació, la generació de coneixement i la responsabilitat social. La recerca i la innovació han de ser un pilar bàsic de l’empresa, de les empreses derivades (spin-offs) i de les empreses emergents (start-ups).

• Contribuir al creixement i la consolidació d’empreses creades per titulats de la UdL.

• Retornar a la Universitat de Lleida el coneixement que han adquirit els titulats durant la seua formació i la carrera professional.

• Enfortir els lligams entre la universitat i les empreses.

Convocatòria 2022. “El canvi i la innovació, eines per a la continuïtat de l’empresa”

Edició 2021 "La resiliència en temps de pandèmia"

· El dijous 4 de juliol, al Club Tennis Lleida

L'Associació Professional d'Empresàries de Lleida organitza un sopar solidari en benefici d'IRB Lleida

 

El 4 de juliol torna el Sopar Solidari, l’esdeveniment empresarial i solidari de l’estiu organitzat per Ap!Lleida, l’Associació Professional d’Empresàries de les terres de Lleida i Pirineus.

Aquest any, la vetllada tindrà lloc al Club de Tennis Lleida, on s’unirà un cop més el glamour i la solidaritat amb la societat civil lleidatana. Amb el rosa com a dress code de la nit, tots els assistents estan convidats a desfilar per segon any consecutiu per la #PinkCarpetApLleida (catifa rosa) lluint algun element de vestir amb aquest color.

A més a més, durant el Sopar Solidari tindrà lloc una rifa solidària amb obsequis i regals de tota mena, música en directe i múltiples sorpreses.

Sol·licita la teva reserva a l'acte

L’entitat beneficiària de 2024: IRBLleida

Enguany tots els beneficis del Sopar Solidari aniran destinats a Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré – IRBLLEIDA, l’únic centre de recerca en benefici de la salut de Ponent.

IRBLleida té l’objectiu de ser un referent competitiu en l’àmbit internacional en la recerca i la innovació en salut, demostrant valors ètics i impulsant la sostenibilitat, el treball multidisciplinari i la cooperació interna i externa.

Entre altres fites, vol promoure, desenvolupar, transferir, gestionar i difondre la recerca d’excel·lència, el coneixement científic i tecnològic, la docència i la formació en l’àmbit de les ciències de la vida i la salut.

A més, compta amb el segell europeu de recursos humans (HR Excellence in Research), que certifica el talent científic del seu personal, i amb l’acreditació de l’Instituto de Salud Carlos III com a Institut d’Investigació Sanitària.

· El programa de preacceleració empresarial començarà al setembre una nova edició

Nova l'edició de 2024 del programa Emprèn BIO 4.0

 

Emprèn BIO 4.0 és un programa de preacceleració de projectes de base tecnològica de l’àmbit de la bioeconomia, únic a les Terres de Lleida. Emprèn BIO 4.0, dóna suport a la constitució d’empreses en el camp de la bioeconomia. El personal docent o mentors que hi formen part acompanyen a persones emprenedores i empreses de les Terres de Lleida en el desenvolupament d’un producte, servei o innovació que contribueixi a la sostenibilitat dels recursos naturals. Està alineat amb el Projecte Estratègic per a la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran 2020-2027, que impulsa la Diputació de Lleida. Les administracions impulsores del projecte són l’Ajuntament de Lleida, la Universitat de Lleida, el Centre Tecnològic de Catalunya i el CEEILleida.

Després de l'edició de l'any 2023, en el que es van lliurar 18 diplomes a persones que es van inscriure al programa formatiu, ja s'han obert les inscripcions per a l'edició d'enguany, que arrencarà el 17 de setembre. 

Podeu consultar tota la informació sobre el programa i les formacions que s'oferiran en aquest enllaç

 
 
 
 
 
 

El Programa CONSOLIDA’T, ​de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom, consisteix en la realització d’ accions d’assessorament personalitzat i de formació en aspectes clau de la gestió del negoci de persones treballadores autònomes. 

No t’ho perdis !! PLACES LIMITADES!! Mes informació: Email: amall@coell.org / WhatsApp: 628 137 615